ikya soulreading

HEIDI STRØMME

There's Only One of You

Transform your life

IKYA SOUL READING 

IKYA er grundlægger af IKYA, og arbejder over hele verden med at assistere mennesker til vågenhed og helbredelse. At komme til behandling hos ham er for mange et vendepunkt. Du vil se dig selv og din livsrejse med klarhed, og du vil gradvis få større indsigter som transformerer dit liv. 
Du vil forstå samspillet mellem bevidsthed, krop og livsudfoldelse, og lære dig at tage grep som bringer dig dit du ønsker at være i livet.

Mange fortæller at jeres vækst accelererer så meget at de knapt genkender hvor de var for bare nogle måneder siden. Han løfter din bevidsthed og gør at din plan for inkarnationen bliver realiseret.

OM SOUL READING


IKYA Soul Reading er en dyb form for coaching som berører alle niveauer af din eksistens, og som kan bidrage til at sætte dig i kontakt med de store linjer i dit liv. Du kan få tilgang på indsigter og vil nemmere forstå hvordan du skal navigere og få det bedste ud af dig selv og dit liv. IKYA Soul Reading™ udføres kun af IKYAs grundlægger, og er en unik mulighed til at opleve metoden lige fra kilden.

Behandlingen trænger dybt ind i din bevidsthed. Vi ser på dine store inkarnationscykluser, din karmiske udarbejdelse, dit evolutionsniveau, og går ind i alle dine eksistensniveauer og udtryk.


I en behandlingstime fokuserer vi oftest på at give en grundlæggende oversigt over et hovedtema, hvordan det udspiller sig i inkarnationen, cyklusen og inkarnationerne som dette liv er en del af, og gør at du vil opleve at brikker falder på plads. Du vil forstå mere af hvorfor inkarnationen din udspilles på specifikke måder, og hvordan du kan arbejde med din spirituelle vækst på den mest frugtbare måde.

IKYA Soul Reading™ adskiller sig fra almindelig IKYA behandling. Læsningen går dybere, og overføring af information mere direkte. Formen er coaching og samtale, men fra en højere bevidsthed. Det vil i større grad aktivere din inderste essens. og gøre at din plan for inkarnationen bliver mere optimeret.


IKYA Soul Reading™ giver dig mulighed til at forstå dig selv og din inkarnation fra et højere perspektiv. Det er som at blive løftet op i et udkigstårn. Du vil se dit landskab tydeligere så du kan navigere på den måde du selv ønsker.

IKYA Soul Reading™ kan ha en dyb effekt på dine transformationsprocesser, og udløse en mere sand helbredelse på alle niveauer. Du kan opleve at din process accelererer.


Du kan ikke lave optagelser under Soul Reading. Vi anbefaler pen og papir for at tage notater. Du vil få meget information, og det er for meget at huske. Mange oplever IKYA Soul Reading™ som overvældende, og det kan være mange indtryk og tanker som må bearbejdes bagefter. Samtidigt skaber det klarhed og retning, noget mange siger de aldrig har oplevet før. Du kan opleve at du bliver løftet ind i en højere bevidsthed under IKYA Soul Reading™, og du vil kunne se ting klarere end du gør i dit dagligliv. Derfor er det vigtigt at notere. Vi anbefaler også at du straks efter timen sætter dig ned og gør yderligere notater om dine tanker, følelser og indsigter.

Det er en fordel, men ikke et krav, at du har gået til anden IKYA behandling før du modtager IKYA Soul Reading™. Det gør at du vil være bedre forberedt og du vil bedre udnytte information og veiledning.


IKYA Soul Reading™ kan kombineres med andre IKYA behandlingsformer. Hvor ofte du vil komme til IKYA Soul Reading™ er op til dig. Nogen kommer hver måned, og nogen et par gange om året.

Vi anbefaler at du noterer spørgsmål i ugerne og dagene før behandlingen, og gennemgår dem dagen før, således at du under timen stiller de spørgsmål, der er vigtige for dig.


Vi anbefaler at du mediterer daglig i perioden før og efter IKYA Soul Reading™, således at din bevidsthed i i størst muligt omfang klarer at indhente og bearbejde information. Mange oplever at deres egen process intensiveres i dagene før selve readingen. Dette er almindeligt, og er en del af behandlingen. Vi anbefaler at du er mere forsigtig med din kost. Spis renere mad, og gennemfør gerne en faste, (enten hvor du spiser lidt og let, eller en drikkefaste) i tre dager før behandlingen. Dette øger din modtagelighed. Jo mere du på forhånd renser og åbner din bevidsthed, jo dybere kan vi gå under behandlingstimen.


Vil du bestille Soul Reading så kontakt mig på mail eller mobil 60212115.


IKYA Practitioner™

IKYA Meditation uafhængig instruktør™

IKYA Healing uafhængig instruktør™

Coach

Web: Heidi Strømme

Copyright © All Rights Reserved

KONTAKT

HEIDI STRØMME

Ved Stigbordene 35

2450 København SV

Mob: +45 60 21 21 15

post@heidistromme.dk