virksomhed

HEIDI STRØMME

IKYA BodyWork


FOR MOTIVATION OG MENTALT OVERSKUD


Vi kommer til dig på kontoret - ingen rejsevej til mere energi og overskud

IKYA Bodywork ™ er en behandling, der effektivt og hurtigt opløser stress og blokeringer i din krop, hvilket giver maksimal energi, fokus og overskud.


Et krævende arbejde, og måske en stillesiddende job eller fysisk krævende job, kan påvirke din krop, og medføre spændinger, smerter, stress, humørsvingninger, energitab, mindre koncentration og generelt reduceret velvære.


Det vil hjælpe at forebygge og investere i sin følelse af motivation og mentalt overskud. Når man er sygemeldt, kan IKYA Bodywork ™ også bruges til at komme hurtigere i form igen.


Behandlingen er som en samtale mellem din krop og dit sind, hvor stress og belastninger gradvis forløses, og bliver erstattet af flow og positive følelser og tanker. Det opleves fantastisk og forfriskende. Du får ny energi og føler dig både afslappet og opladet.


Over tid vil du føle dig stærkere, gladere og mere til stede. Med regelmæssig behandling får du en dybere effekt, og du føler dig mere robust, energisk og fokuseret, samtidig med at fred og sikkerhed vokser.

For alle mennesker med en krævende hverdag er dette måske den mest målrettede og effektive behandling der findes. Ingen dilldall, lige ved, og resultaterne kommer hurtigt.


En af fordelene ved IKYA Bodywork ™ er, at du kan holde dit tøj på, og at behandlingen kan udføres uden olier eller cremer. Terapeuten gør jobbet ved at stimulere forskellige områder og punkter på din krop. Du trænger kun at tage fri 15 minutter.


Hvad gør IKYA Bodywork ™ på gruppe- og afdelingsniveau?


  • Personalets humør og overskud til teamarbejde og kolleger øger.
  • Hver medarbejder bidrager med deres bedste "jeg" og det frigiver løbende stress.
  • Færre sygefraværsbeskeder skaber kontinuitet og sikkerhed i afdelingen.
  • Bevidstgørelse og positiv forandring vil være nemmere.
  • Vækst og nye opgaver bliver nemmere at omfavne og tage positivt.
  • Nemmere at skabe en opløftende virksomhedskultur med fokus på at gøre hinanden store.


Virksomhedsaftale

Giv dine medarbejdere det bedste for din virksomhed.


Når alle i virksomheden skal gøre deres bedste, bliver mestring af arbejdslivet en afgørende faktor. De fleste virksomheder har i dag et højt tempo og præstationsniveau. Både ledere og medarbejdere har derfor brug for nye værktøjer til at bevare kapacitet, fokus, energi og jobtilfredshed - både i og efter stressede perioder, og på lang sigt. Opbygning af medarbejdernes ekspertise i en bestemt virksomhed er ressourcekrævende, og fordelene ved overskud og velvære er derfor store. Fornøjde medarbejdere bliver i virksomheden i lang tid!


HENVENDELSE MAIL, MOB: 60212115.

IKYA Practitioner™

IKYA Meditation uafhængig instruktør™

IKYA Healing uafhængig instruktør™

Coach

Web: Heidi Strømme

Copyright © All Rights Reserved

KONTAKT

HEIDI STRØMME

Ved Stigbordene 35

2450 København SV

Mob: +45 60 21 21 15

post@heidistromme.dk